«Κόπηκαν» Μάντζαρης και Κ. Αντετοκούνμπο από την Εθνική

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε πως ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Παγκόμσιο Κύπελλο της Κίνας. Με 14 παίκτες συνεχίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Οι Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Αντετοκούνμπο «κόπηκαν» από τον Θανάση Σκορτόπουλο λίγο πριν την έναρξη του τουρνουά «Ακρόπολις» και όπως ο Χρήστος Σαλούστρος, δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Χωρίς τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Αντετοκούνμπο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας (31/8-15/9). Οι δύο παίκτες στο τέλος της σημερινής (15/8) προπόνησης άκουσαν τις ευχαριστίες του Θανάση Σκουρτόπουλου για την μέχρι τώρα παρουσία τους και την ουσιαστική συνεισφορά τους στην δουλειά που έχει γίνει και αποχαιρέτισαν την ομάδα.

Οι αποχωρήσεις έγιναν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αφού η ομάδα οδεύει προς την διαμόρφωση του τελικού ρόστερ και στο τουρνουά «Ακρόπολις – Eurobank» θα γίνουν οι δοκιμές που θα οδηγήσουν στην 12άδα που θα ταξιδέψει για την Κίνα.»