Ο αρχικός προγραμματισμός είναι να ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου

Υπάρχουν όμως σκέψεις στο Ρέθυμνο Cretan Kings να μετατεθεί μερικές ημέρες νωρίτερα.

Τρεις φορές άλλαξαν χθες τα δεδομένα ως προς τις ομάδες της Α2, με τον Ολυμπιακό και τον Κολοσσό Ρόδου… να ανεβοκατεβαίνουν στις ειδικές προκηρύξεις.
Το απόλυτο μπάχαλο με το Λαύριο να μην βρίσκεται σε αυτή τη λίστα και παρά το γεγονός πως η ΕΟΚ δεν αναγνωρίζει την επικύρωση της βαθμολογίας. Και μέσα σ’ όλα αυτά, όλα δείχνουν πως θα έχουμε τζάμπολ στην Basket League στις 29 Σεπτεμβρίου.
Τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα, καθώς το επόμενο καλοκαίρι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεπώς, το πρωτάθλημα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο στις 10 Ιουνίου.
Άρα, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πρεμιέρα οδεύει για τις 29 Σεπτεμβρίου και όχι στις αρχές Οκτωβρίου που είχαν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Επίσης, στη εξίσωση πρέπει να μπει και το γεγονός πως από την ημέρα που θα ολοκληρωθεί το Παγκόσμιο της Κίνας, η ελληνική λίγκα θα πρέπει να ξεκινήσει μετά από μόλις 2 εβδομάδες…
Όλα τα αυτά επηρεάζουν φυσικά και το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο συγκαταλέγεται στις ομάδες που έχουν σίγουρη παρουσία στην Basket League. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να ξεκινήσει η προετοιμασία στις 19 Αυγούστου. Πλέον υπάρχουν σκέψεις να μετατεθεί μερικές ημέρες νωρίτερα.
Το τεχνικό τιμ εξετάζει όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τα φιλικά προετοιμασίας. Σίγουρη είναι η παρουσία του Ρεθύμνου στο ιστορικό τουρνουά της Θεσσαλονίκης «Μαυροσκούφεια».
Επίσης, δεν αποκλείεται να ταξιδέψει και φέτος στην Ουγγαρία για να λάβει μέρος σε τουρνουά. Ακόμα, οι Ρεθεμνιώτες είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους του Κολοσσού για να κλείσουν φιλικές αναμετρήσεις.
Τις επόμενες ημέρες θα έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο σχετικά με τον προγραμματισμό της προετοιμασίας και η «σκυτάλη» θα περάσει και πάλι στις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις, με τις οποίες θα συμπληρωθεί το παζλ.
Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα, καθώς οι «κεραμιδί» ψάχνουν έναν Έλληνα και έναν Αμερικάνο παίκτη. Προορίζονται για τις θέσεις «2-3» και «3» και απομένει να δούμε αν θα κάνουν κίνηση για την επιστροφή του Χάρη Γιαννόπουλου.
Πηγή: rethnea.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook