Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως είναι χαρούμενος

Που έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος παίκτης, που φτάνει σε top επίπεδο στο ΝΒΑ και υπογράμμισε πως θέλει να είναι παράδειγμα για άλλους παίκτες.

Ο διεθνής Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε πως του αρέσει να ηγείται των Μιλγουόκι Μπακς και πως πάντα ήθελε να έχει παπούτσια με την υπογραφή του και να ηγείται μιας ομάδας.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας παίκτης τόνισε:

“Ήταν τρελό! Ήξερα ότι θα έρθει πολύς κόσμος αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Αν ανέβεις στην σκηνή θα νιώσεις πόσο απίστευτη είναι η ενέργεια, μία απίθανη ημέρα. Μάλλον αυτό αισθάνθηκε ο Θανάσης. Είναι υπέροχο να είμαι μεταξύ των μεγάλων παικτών που έχουν το δικό τους παπούτσι, είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ο Ντουράντ, ο Κόμπι, ο ΛεΜπρον, ο Κάρι, ο Τζορτζ είναι ηγέτες. Νιώθω ωραία που είμαι σ’ αυτή την κατηγορία. Μου αρέσει ακόμα περισσότερο που είμαι ο πρώτος Ευρωπαίος που τα καταφέρνει, γιατί ανοίγω το δρόμο για άλλους Ευρωπαίους παίκτες για να πετύχουν τέτοια πράγματα”.

Και συμπλήρωσε:

“Πέρυσι ήμουν ο πρώτος Ευρωπαίος που μπήκε στο εξώφυλλο του 2Κ. Είδα ότι κι ο Ντόντσιτς είναι εξώφυλλο στο NBA life. Είναι εκπληκτικό! Το να ηγούμαι και να δείχνω σ’ άλλους ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ότι μπορείς να έχεις το δικό σου παπούτσι κι ότι μπορείς να ηγείσαι μιας ομάδα, είναι ωραίο”.