Ο Γκιστ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό

Για άλλον έναν χρόνο ενώ μίλησε και για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Τζέιμς Γκιστ εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει για άλλον έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό.

«Προσωπικά δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να φύγω. Σίγουρα θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, αλλά αν δεν γίνει θα το καταλάβω απόλυτα», είπε ο Αμερικανός στην «Πράσινη», ενώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος πρόσθεσε:

«Είναι ωραίο να κερδίζεις, στο τέλος αυτό που μετρά είναι να πάρουμε τον τίτλο. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μη κατέβει, αλλά ο Προμηθέας έδωσε μεγάλη μάχη και έδειξε ότι διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή και εξαιρετικούς παίκτες. Εμείς όμως ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν τους αφήσαμε περιθώρια».

Τέλος, για τον Ρικ Πιτίνο ο Γκιστ τόνισε:

«Μας έδωσε μεγάλο κίνητρο και αυτή τη σπίθα που χρειαζόμασταν. Είναι κρίμα που ένας πολύ καλός προπονητής όπως ο Τσάβι Πασκουάλ απολύθηκε εξαιτίας της εικόνας που είχαμε εμείς, αλλά η έλευση του Πιτίνο λειτούργησε σαν ξυπνητήρι για μας. Ήρθε με απίστευτο πάθος και επιθυμία να μας βοηθήσει να πετύχουμε. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και όλοι θέλαμε να συμμετέχουμε σε αυτό που ήθελε να δημιουργήσει. Σίγουρα έδειξε γιατί είναι αυτό που είναι, ένας μύθος».