Δεν κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ και υποβιβάζεται ο Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί κανονικά στο ΟΑΚΑ, περιμένει και τον κόσμο του, αλλά όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός θα δηλώσει «απών» και θα υποβιβαστεί.

Οριστική είναι η απόφαση των ανθρώπων του μπασκετικού Ολυμπιακού να μην κατέβουν σήμερα (19.00) στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο των playoffs. 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 και συζήτησε με τους οργανωμένους τα επόμενα βήματα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Οι φίλοι των Πειραιωτών στήριξαν την απόφαση των ιθυνόντων και τόνισαν είναι μαζί τους ακόμα κι αν υποβιβαστεί η ομάδα στην Α2. 

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα αγωνίζεται κανονικά στην Ευρωλίγκα, ενώ θα παρατάσσεται στα ματς της Α2 με αρκετούς εφήβους.

Επίσης, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Αδριατική Λίγκα, με τους οργανωμένους φίλους της ομάδας να ξεκαθαρίζουν στον κύριο Αγγελόπουλο πως θα είναι δίπλα του σε οποιαδήποτε απόφαση. 

Σημειώνεται πως μέσα στη μέρα εκδικάζεται από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της διαδικασίας της κλήρωσης των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής της Basket League.

Η απόφαση είναι άγνωστο αν θα εκδοθεί άμεσα και αν από αυτή θα προκύψει ζήτημα επανάληψης της τελευταίας αγωνιστικής και συνεπώς πιθανής αλλαγής στην τελική (και επικυρωμένη από τον ΕΣΑΚΕ) βαθμολογία.

Αν πάντως εκδοθεί απόφαση πριν το τζάμπολ και τον δικαιώνει, ο Ολυμπιακός λέγεται πως θα επιδιώξει να αναστείλει όλα τα playoffs.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook