Αντετοκούνμπο: «Μου αρέσει να είμαι στο παρκέ»

Πέτυχε ένα ακόμα double double, με 26 πόντους και 12 ριμπάουντ, και κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς σε νέα νίκη, με 120-99 επί των Πίστονς κάνοντας το σκορ 2-0.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε ένα ακόμα double double, με 26 πόντους και 12 ριμπάουντ, και κατάφερε να οδηγήσει τους Μπακς σε νέα νίκη, με 120-99 επί των Πίστονς στο Fiserv Forum του Μιλγουόκι, κάνοντας το σκορ 2-0 στη μεταξύ τους σειρά αγώνων και μένοντας πλέον δύο νίκες μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο 24χρονος Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε, μετά το ματς, στα ΜΜΕ για το ματς και τόνισε:

«Ημουν κουρασμένος. Παίζουμε γρήγορα. Ήταν στο παρκέ ο Μίντλετον και ο Χιλ και ο ρυθμός ήταν πολύ γρήγορος. Ήμουν στο παρκέ για οχτώμιση λεπτά, συνήθως μένω για έξι – εξίμισι. Προσπάθησα να είμαι επιθετικός, να παίξω άμυνα, να πάρω ριμπάουντ, να είμαι πιο ενεργός και απλά κουράστηκα. Ο κόουτς το είδε αυτό και με έκανε αλλαγή», τόνισε ο «Greek Freak» και συμπλήρωσε:

«Συνήθως προτιμώ να είμαι στο παιχνίδι στην τέταρτη περίοδο, αλλά εξαρτάται. Μου αρέσει να είμαι στο παρκέ. Υπάρχουν στιγμές που ο κόουτς με αφήνει μέσα και άλλες που μού λέει να καθίσω. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον εμπιστευτώ».
Τέλος για το μαρκάρισμα των Πίστονς τόνισε:
«Εχει να κάνει με την θέληση. Προσπάθησα να είμαι υπομονετικός. Μερικές φορές πρέπει να έχεις θέληση και προσπάθησα να είμαι επιθετικός. Οι Πίστονς έκαναν καλή δουλειά πάνω μου, ο Μέικερ έπαιξε μαζί μου για δυόμιση χρόνια, οπότε ήξερε που μού αρέσει να πηγαίνω.»

Τέλος για το τρίποντο που πέτυχε, είπε: «Εχω δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό, είναι κομμάτι του παιχνιδιού μου τώρα. Σουτάρω στα τελευταία 15-20 ματς τώρα. Οι συμπαίκτες μου θέλουν να σουτάρω, το κάνω με αυτοπεποίθηση. Ξέρω πως θα μου δώσουν την προσπάθεια κι εγώ πνευματικά πρέπει να είμαι προετοιμασμένος και να έχω ρυθμό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook