Βαριά καμπάνα στο Δειλινό

Η ομάδα του Ηρακλείου δεν θα κατέβει στο ματς στην Χίο την Κυριακή για την 24η αγωνιστική στον 2ο Ομιλο της Γ Εθνικής.

Βαριά έπεσε η καμπάνα για την μη συμμετοχή του Δειλινού στον αγώνα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος Όμιλος).

Όπως ανακοινώθηκε, μηδενίζονται οι βαθμοί που είχε συλλέξει έως τώρα η ομάδα από την Κρήτη, το ματς κατοχυρώθηκε υπέρ του Βούρειου ΑΟΛ με σκορ 20-0 και επίσης θα πραγματοποιηθεί η μείωση ενός βαθμού από το φετινό, αλλά και από το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-20.

Ειδικότερα:

“Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου Δειλινό ΑΟ στον αγώνα Βούρειος ΑΟΛ – Δειλινό ΑΟ της 21/04/2019 για την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου Βούρειος ΑΟΛ με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο Δειινό ΑΟ εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 (άρθρο 7)”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook