Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν

Kαι «καίγεται» για τη νίκη, προκειμένου να μην αρχίσει να αγχώνεται περισσότερο για την πρόκριση στα playoffs.

Πληγωμένος, τόσο από τις έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια του, όσο και από τραυματισμούς, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (21:00, Novasports 1) την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ για την 27η αγωνιστική. 

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να νιώσουν πιο άνετα μέσα στην οκτάδα της Euroleague, όσο και για να απαλλαγούν από έναν ανταγωνιστή, όπως οι Βαυαροί. Ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να βρει λύσεις στις σημαντικές απουσίες των τραυματιών Βασίλη Σπανούλη και Γιάνις Στρέλνιεκς, που θα χάσουν και το ματς της Πέμπτης με τη Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, ενώ θα λείψει και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Οι Βαυαροί έχασαν πολύτιμο έδαφος μετά τις ήττες από Μακάμπι και Ζαλγκίρις και σε περίπτωση ήττας θα μείνουν εκτός σοβαρού απροόπτου εκτός playoffs, καθώς συν τοις άλλοις χάνουν σε όλες τις ισοβαθμίες. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στέφαν Γιόβιτς, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία).

Ολυμπιακός και Μπάγερν έχουν αναμετρηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν, με τους Πειραιώτες να έχουν το απόλυτο σε νίκες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook