Δεύτερη συνάντηση για τον Σ.ΒΕ.Κ.Η

Την προσεχή Δευτέρα στις 8μμ στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου.

Η σχετική ανακοίνωση: 

“Τη δεύτερη του συνάντηση, πραγματοποιεί την προσεχή Δευτέρα (18/3) ο νεοσύστατος σύνδεσμος Βετεράνων αθλητών καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου (Σ.ΒΕ.Κ.Η).

Η συνάντηση θα γίνει στις 8μμ στην αίθουσα τύπου του Παγκρητίου σταδίου, κάτω από τη θύρα 1 και καλούνται όσοι βετεράνοι αθλητές-αθλήτριες μπάσκετ του Ηρακλείου, το επιθυμούν, να συμμετάσχουν.

Αντικείμενο της συνάντησης, θα είναι τα επόμενα βήματα του συνδέσμου, μετά την ίδρυση του και ενημέρωση των μελών του συνδέσμου, για διεργασίες που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Στο μεταξύ, ο Σύνδεσμος απέκτησε και το… σήμα του, το οποίο εικονίζει ένα αθλητή μπάσκετ, να πηδάει ψηλά για να πιάσει μια μπάλα του μπάσκετ, σε μια αποτύπωση της ανοδικής πορείας, που πρέπει να έχει ο νεοσύστατος σύνδεσμος βετεράνων καλαθοσφαίρισης του Ηρακλείου, για να πετύχει τους στόχους, που έχει θέσει.

Ο αθλητής στο σήμα, δεν έχει φύλλο, καθώς ο σύνδεσμος, απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες.

Ενώ το σήμα, συμπληρώνει ο λαβύρινθος της Κνωσσού, σε ένα ιδιαίτερο συμβολισμό για το Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι την εξαιρετική γραφιστική επιμέλεια του σήματος του συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου, είχε η διακοσμήτρια και γραφίστρια Αγγελική Φραγκάκη, που είναι και μέλος της προσωρινής διοίκησης του (Σ.ΒΕ.Κ.Η)”.