Μάχη “Δικεφάλων” στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο αγώνα των playoffs του Basketball Champions League.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε για τους δύο “Δικεφάλους” του Ελληνικού μπάσκετ.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30) στον 2ο αγώνα της φάσης των “16” του Basketball Champions League, έχοντας ως στόχο να διαφυλάξει το +9 του πρώτου αγώνα, αφού πριν από μία εβδομάδα είχε νικήσει με 84-75 μέσα στην Πυλαία.

Σε αυτή της την προσπάθεια η “Ένωση” ενδέχεται να μην έχει τον Τζορνταν Θίοντορ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική και ακολουθεί εδώ και μέρες ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να αναμένεται να κριθεί τελευταία στιγμή. Παράλληλα, εκτός για ακόμα ένα παιχνίδι έχουν τεθεί οι τραυματίες Βασίλης Ξανθόπουλος και Βασίλης Καββαδάς.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα παραταχθεί με 11αδα στο ΟΑΚΑ, αφού εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Τζαμάλ Τζόουνς.

Περίπου δύο ώρες μετά τον αγώνα των δύο “Δικεφάλων”, ο Προμηθέας θα δώσει την δική του μάχη στην προσπάθειά του για πρόκριση, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Τενερίφη (21:30).

Οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει με 69-57 στον πρώτο αγώνα, κάτι που σημαίνει πως μπορούν να προκριθούν ακόμα και σε περίπτωση ήττας μέχρι 11 πόντους διαφορά. Το άσχημο για τον Μάκη Γιατρά είναι ότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Ολεξάντρ Λίποβι, ο οποίος δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Ισπανία λόγω υψηλού πυρετού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook