Ικανοποιημένος από την εμφάνιση ο Ζιάγκος

Το Ρέθυμνο Cretan Kings γνώρισε την ήττα με 75-87 από τον Παναθηναϊκό.

Ένα ιδιαίτερα θεαματικό παιχνίδι διεξήχθη στο κατάμεστο «Μελίνα Μερκούρη», με το Ρέθυμνο Cretan Kings να γνωρίζει την ήττα με 75-87 από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Μετά το ματς ο προπονητής του Ρεθύμνου, Βαγγέλης Ζιάγκος δήλωσε: 

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για τη νίκη. Ξέραμε ότι παίζαμε με έναν ισχυρό αντίπαλο και ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, αλλά και αήττητο στην Ελλάδα. Πλέον μάλιστα είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, αποδίδοντας εξαιρετικά μέσα στο παρκέ.

Εμείς θέλαμε αυτό το ματς να χρησιμοποιηθεί ως πιστοποίηση της σταθεράς ανοδικής πορείας μας μετά τη διακοπή. Νομίζω ότι η συνολική εικόνα επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις μας και το γεγονός ότι είμαστε σε καλή κατάσταση.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, βάσει των αριθμών, φάνηκε ότι επιμέρους στόχοι που είχαμε θέσει δεν τους κατακτήσαμε στο 100%. Συγκεκριμένα στον τομέα του ελέγχου των λαθών και των αμυντικών μας ριμπάουντ προκειμένου να περιορίσουμε τους πόντους του Παναθηναϊκού, δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε.

Μάλιστα βάσει αριθμών δώσαμε 22 πόντους από λάθη και 22 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά θέλω να συγχαρώ τα παιδιά για τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζουν την κατάσταση. Για την προσήλωση τους και για τη συνέπεια τους σε καθημερινή βάση στον κοινό στόχο που έχει τεθεί».