Ο Βασιλειάδης πήρε θέση για τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ

Ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν το μπάσκετ.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας και ρωτήθηκε για όσα συνέβησαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν το μπάσκετ.

Ο ίδιος πήρε αποστάσεις από το θέμα της διαιτησίας, τονίζοντας πως δεν είναι δουλειά της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα.

“Είναι πιο σημαντικά όσα γίνονται στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από όλα αυτά που γίνονται στον επαγγελματικό. Ο ρόλος της ΓΓΑ και του εκάστοτε επικεφαλής υφυπουργού είναι η διασφάλιση των κανόνων και η εξέλιξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Δεν είναι ο ρόλος της να ελέγχει τους διαιτητές για αντικρουόμενα συμφέροντα, αλλά και τσακωμούς κακομαθημένων παραγόντων που πληγώνουν ένα άθλημα που μας έχει κάνει περήφανους. Εμείς δεν μπορούμε να μπλεχτούμε στη διαιτησία. Θεσπίζουμε τους νόμους”, ανέφερε ο υφυπουργός αθλητισμού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook