Την πρόθεσή του να αγωνιστεί στην Κίνα εξέφρασε ο Αντετοκούνμπο

Από τη στιγμή που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Την αποθέωση σε άλλο ένα παιχνίδι του NBA, αυτή τη φορά στο Μπρούκλιν μετά τον αγώνα με τους Νετς, γνώρισε τα ξημερώματα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

Ο Έλληνας σούπερ-σταρ των Μπακς εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί με το εθνόσημο στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα, αρκεί να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι για το βραβείο MVP. Αλλά για την Εθνική, θέλω να είμαι εκεί. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά, να είμαι υγιής και να αντιπροσωπεύσω την Ελλάδα», ανέφερε ο «Greek Freak» και στη συνέχεια μίλησε για την υποστήριξη του κόσμου στο πρόσωπό του: 

«Είναι απίστευτη η αγάπη του κόσμου. Θέλω να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ. Με έχουν στηρίξει από την πρώτη μέρα στο NBA. Στηρίζουν τους Μπακς, αλλά και την οικογένειά μου. Είναι απίστευτο το συναίσθημα να έρχομαι εδώ, στο Barclay’s Center, και να βλέπω τόσες ελληνικές σημαίες και τους ομογενείς να ζητωκραυγάζουν για εμένα. Κάθε χρόνο έρχονται και περισσότεροι. Είμαι πολύ περήφανος. Τους ευχαριστώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook