Ράλλης: «Δεν είμαστε αχάριστοι από την πορεία μας»

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 και έκανε τον απολογισμό του Πρώτου γύρου στον 2ο Ομιλο της Γ Εθνικής όπου ο ΟΦΗ προπορεύεται, μίλησε για την αλλαγή της έδρας της ομάδας από το ΒΑΚ στα “Δύο Αοράκια” αλλά και για τον Τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει και φέτος στο Ηράκλειο χωρίς φιλάθλους.

Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε Πρωταθλητής Χειμώνα στον 2ο Ομιλο της Γ Εθνικής μετά την νίκη επί της ΚΑΠ με 60-62.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Βασίλης Ράλλης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, και έκανε τον απολογισμό του Πρώτου γύρου, μίλησε για την αλλαγή της έδρας της ομάδας από το ΒΑΚ στα “Δύο Αοράκια” αλλά και για τον Τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει και φέτος στο Ηράκλειο χωρίς φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα είπε o Βασίλης Ράλλης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την εκτός έδρας νίκη επί της ΚΑΠ (60-62)

«Κάναμε άλλο ένα… βηματάκι για την άνοδο. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος στο Πρωτάθλημα. Είμαστε καλά σε όλα τα επίπεδα και έχουμε και καλή ψυχολογία. Η ομάδα είχε στο ματς με την ΚΑΠ καλή νοοτροπία και σκεφτήκαμε στις δύσκολες στιγμές που παρουσιάστηκαν στον αγώνα. Δεν κοιτάξαμε την βαθμολογία γιατί ξέραμε οτι είναι μία καλή ομάδα και το έργο δυσκόλεψε με την αλλαγή προπονητή καθώς δεν είχαμε κάτι χειροπιαστό για να “διαβάσουμε” τον αντίπαλο. Έπεσε μπασκετικό “ξύλο” και στο τέλος ήμασταν τυχεροί και ικανοί και  πήραμε την  νίκη. Ήταν ένα ματς που υπήρχε το “Πρέπει” να κερδίσουμε για μας”.

Για τον πρώτο γύρο και την ανάδειξη του ΟΦΗ σε Πρωταθλητή Χειμώνα

“Και στον Δεύτερο γύρο όλα τα ματς που θα έχουν μπροστά τους το “Πρέπει”. Θα έχουμε ταξίδια και δύσκολο έργο αφού υπάρχουν δυνατές ομάδες που πηγαίνουν για άνοδο, όπως εμείς. Το Πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά από μας εξαρτάται αν θα αποδειχθεί και στο παρκέ αυτό. Είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία μας στο πρώτο μισό. Έχουμε 11-2 αλλά θα μπορούσε να είναι και 13-0 ή και 11-4. Δεν είμαστε όμως αχάριστοι από την πορεία μας. Μας βοήθησε το Πρόγραμμα και είχαμε την διακοπή των Χριστουγέννων μετά από τις δύο σερί ήττες. Βελτιώσαμε την ψυχολογία μας, δουλέψαμε στις αδυναμίες μας και ξανά βρήκαμε τον καλό μας εαυτό Τώρα είμαστε σε καλό δρόμο”.

Για τον αγώνα με την Καλλιθέα Ρόδου 

“Ο αγώνας είναι πολύ πιθανό να αλλάξει μέρα και να γίενι Σάββατο αντί Κυριακής. Αυτό δεν αλλάζει κάτι στην προετοιμασία μας. Ο Πετράκης είναι καλύτερα αφού έπαιξε με πυρετό κόντρα στην ΚΑΠ. Είμαστε έτοιμοι για ένα ακόμα διπλό”.

Για ο αν επηρεάσει την ομάδα το γεγονός οτι τα “Δύο Αοράκια” τον Φλεβάρη θα φιλοξενήσουν τον Τελικό Κυπέλλου και την Εθνική

“Ο Τελικός στις 17/2 δεν μας επηρεάζει αφού θα παίζουμε εκτός με τον Λοκρό. Για το ματς της Εθνικής με την Γεωργία θα είναι ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για μας, αφού η Εθνική είναι πάνω από όλα”.

Για την αλλαγή έδρα της ομάδας από το ΒΑΚ στα “Δύο Αοράκια”

“Είναι ένα αχανές κλειστό αλλά ένα στολίδι για την πόλη μας. Δεν θα έλεγα οτι πήραμε το ρίσκο αφού ξέραμε τα οφέλη που θα είχε η ομάδα από αυτήν την αλλαγή, αγωνιστικά αλλά και έξω αγωνιστικά. Έχουμε κερδίσει όλα τα ματς στα “Δύο Αοράκια”, αφού την μοναδική μας εντός έδρας ήττα την κάναμε στο ΒΑΚ. Ήμασταν σίγουροι οτι θα μας βοηθήσει η αλλαγή και αν ανέβουμε θα έχει τον πρώτο λόγο και πάλι να παίζουμε εκεί, αλλά είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι”.

Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για άνοδο

“Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος με κόσμο και ιστορία. Η ομάδα έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί. Υπάρχει δίψα από όλους μας. Καλό υλικό, σοβαρή Διοίκηση. Έχουμε όλο το… “πακέτο”. Όλα θα πάνε καλά, δεν βιαζόμαστε”.

Για τον Τελικό του Κυπέλλου που θα γίνει και φέτος στο Ηράκλειο χωρίς φιλάθλους

“Τα λέγαμε και πέρυσι και έχω την ίδια άποψη. Είναι μία σωστή κίνηση. Το κλειστό θα γεμίσει με μαθητές, που θα είναι οι αυριανοί μας φίλαθλοι”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook