Παρουσιάζεται το Ανδρικό του ΟΦΗ στην Εφόδου

Ενώπιον των παιδιών του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του ΟΦΗ. Τα «αποκαλυπτήρια» θα γίνουν στα ανοιχτά γήπεδα της οδό Εφόδου, της Πέμπτη 11/10 στις 18:00, με την ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής να δείχνει έτσι την επιθυμία της για στήριξη από την ακαδημία της στο δύσκολο […]

Ενώπιον των παιδιών του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του ΟΦΗ. Τα «αποκαλυπτήρια» θα γίνουν στα ανοιχτά γήπεδα της οδό Εφόδου, της Πέμπτη 11/10 στις 18:00, με την ομάδα που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής να δείχνει έτσι την επιθυμία της για στήριξη από την ακαδημία της στο δύσκολο έργο που ξεκινάει.

Η ανακοίνωση:

«Την Πέμπτη 11/10/2018 στα ανοιχτά μας γήπεδα στην οδό Εφόδου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας Μπάσκετ του σωματείου μας που αγωνίζεται στη Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!!!
Θα παρουσιαστούν από την Επιτροπή Μπάσκετ οι χορηγοί του τμήματος, οι κάρτες διαρκείας για τη φετινή αγωνιστική σεζόν και θα υπάρξει και ενημέρωση για τους γονείς σχετικά με το πακέτο ρουχισμού της Ακαδημίας μας!!!!!!!!
Θα μοιραστούν t-shirt σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας!!!!
Ώρα προσέλευσης αθλητών -αθλητριών της Ακαδημίας μας στις 17:30!!!!!
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα!!!!!!!

ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο.Φ.Η.».