Βγήκε στην 25η Αυγούστου και έπαιξε μπάσκετ ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 21/9 η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο έπαιξε μπάσκετ στην 25η Αυγούστου με πλήθος κόσμο να παρακολουθεί και κάποιους να δοκιμάζουν το άθλημά στην πράξη.   Αναλυτικά: «Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο συμμετείχε με μεγάλη χαρά στις εκδηλώσεις του Δήμου […]

Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο συμμετείχε στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 21/9 η ομάδα του ΑΣΚΑ Ηράκλειο έπαιξε μπάσκετ στην 25η Αυγούστου με πλήθος κόσμο να παρακολουθεί και κάποιους να δοκιμάζουν το άθλημά στην πράξη.

 

Αναλυτικά:

«Ο ΑΣΚΑ Ηράκλειο συμμετείχε με μεγάλη χαρά στις εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες στο κέντρο της πόλης μας.

Το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Σεπτεμβρίου η ομάδα μας έπαιξε μπάσκετ με αμαξίδιο στην 25ης Αυγούστου, έξω από τη Λότζια.

Μετά από τον αγώνα επίδειξης, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το άθλημά μας στην πράξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετός κόσμος παρακολούθησε τη δράση μας και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’αυτό!

Το Σωματείο μας θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει το Δήμο Ηρακλείου για τη διοργάνωση καθώς και όλους όσους βοήθησαν και εργάστηκαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή».