Παίκτης του Προμηθέα Πάτρας ο Μερμίγκης και επίσημα

Την απόκτηση του Ιωάννη Μερμίγκη ανακοίνωσε ο Προμηθέας. Η ομάδα της Πάτρας έδειξε από νωρίς το ενδιαφέρον της για τον Χανιώτη αθλητή και έτσι δεν άργησε να δώσει τα χέρια τόσο με τον ίδιο όσο και τον Κύδωνα για την επίσημη απόκτηση του. Η ανακοίνωση: «Η ”χάλκινη” στο Πανελλήνιο Παίδων 2018 Παιδική ομάδα του Προμηθέα […]

Την απόκτηση του Ιωάννη Μερμίγκη ανακοίνωσε ο Προμηθέας. Η ομάδα της Πάτρας έδειξε από νωρίς το ενδιαφέρον της για τον Χανιώτη αθλητή και έτσι δεν άργησε να δώσει τα χέρια τόσο με τον ίδιο όσο και τον Κύδωνα για την επίσημη απόκτηση του.

Η ανακοίνωση:

«Η ”χάλκινη” στο Πανελλήνιο Παίδων 2018 Παιδική ομάδα του Προμηθέα Πάτρας θα διεκδικήσει φέτος την 5ησυνεχόμενη κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η και την 5η σερί πρόκριση σε Τελική Φάση του Πανελληνίου Παίδων, όπου θα κυνηγήσει το 3ο της μετάλλιο (2η θέση το 2016 και 3η το 2018). Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα συνεχίζει να στηρίζει την προσπάθεια αυτή, θωρακίζοντας τις υποδομές του Συλλόγου με ταλαντούχους αθλητές, και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην οικογένεια του Προμηθέα τους:

Λεωνίδα Κολιό (γεννηθ. 2003) από τον Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ,

και τον Ιωάννη Μερμίγκη (γεννηθ. 2003) από τον Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ.

Ευχαριστεί, επιπλέον, θερμά τις ομάδες από τις οποίες προέρχονται οι ταλαντούχοι νέοι αθλητές για την άψογη συνεργασία κατά την πραγματοποίηση των ανωτέρω κινήσεων».