Τζόρτζεβιτς: «Θα έχουμε δύσκολη αποστολή»

Η Σερβία έχει αρχίσει από την Κυριακή (2/9) προετοιμασία της για την αναμέτρηση των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου με την Ελλάδα.

Την άποψη πως το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου κυπέλλου με την Ελλάδα στις 13 Σεπτεμβρίου στο Ηράκελιο θα είναι το πιο δύσκολο για την Σερβία, εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της, Σάσα Τζόρτζεβιτς. 

«Ήλπιζα πως θα έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους σε αυτό το «παράθυρο». Περίμενα πως θα είμαστε όλοι και πως οι παίκτες θα έπαιρναν άδεια από τις ομάδες τους. Δυστυχώς δεν έγινε έτσι. Έπρεπε να ακούσουν τις ομάδες τους. Ο Τεόντοσιτς και ο Μαριάνοβιτς δεν πήραν άδεια. Καλό θα ήταν πάντως να σταματήσουμε να μιλάμε γι’ αυτό και να στρέψουμε πια την προσοχή μας στους αγώνες. Και ειδικά σ’ αυτόν με την Ελλάδα, αφού θα είναι ο πρώτος που έχουμε στο πρόγραμμά μας», τόνισε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Στη συνέχεια, μίλησε πιο συγκεκριμένα για τη μάχη με την Εθνική μας:

«Σίγουρα θα έχουμε δύσκολη αποστολή. Μην ξεχνάμε πως σε αντίθεση με την Ελλάδα και την Γερμανία που δεν έχουν ήττα, εμείς έχουμε αυτή την ήττα από την Γερμανία και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για τη συνέχεια.

Η Ελλάδα, όπως και σε άλλους αγώνες, έχει την ενίσχυση παικτών από την Ευρωλίγκα και θα παρουσιαστεί εκ νέου πάλι πολύ δυνατή».