Συνεχίζει να είναι αβέβαιο το μέλλον του Ηρακλείου

Η αγωνία θα παραταθεί για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ηρακλείου ΟΑΑ μιας και ούτε στη χθεσινή ανοικτή συνάντηση που πραγματοποίησε η ομάδα του «τένις» πάρθηκε κάποια απόφαση.

Οι παρευρισκόμενοι από πλευράς Δ.Σ. του Ηρακλείου ήταν ο πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Δελάκης, ο πρόεδρος του μπασκετικού τμήματος, Θανάσης Καλατζής και ο τεχνικός Σύμβουλος   Πετράκης Κυριάκος ενώ οι απουσίες που πάρθηκαν υπερίσχυσαν σε αριθμό, καθώς άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν στα διοικητικά τα προηγούμενα χρόνια όπως και οι προπονητές του συλλόγου δεν παραβρέθηκαν. Όσον αφορά το φλέγον ζήτημα, το οποίο και ταλανίζει το σύλλογο για το που θα αγωνιστεί το Ανδρικό τμήμα την περίοδο 2018/2019 ουσιαστικά δεν πάρθηκε. Μάλιστα οι ιθύνοντες ανέφεραν πως πρέπει να πραγματοποιηθούν ακόμα αρκετές συνελεύσεις προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του μπασκετικού Ηράκλειου ΟΑΑ. Αξίζει να αναφερθεί πως οι διοικούντες του συλλόγου έδωσαν το λόγο σε όποιον παραβρέθηκε στα γραφεία της οδού Μποφόρ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Συνοπτικά, ο Νίκος Τούλης παρουσίασε σχεδιάγραμμα με αριθμούς και στατιστικές των τριών τελευταίων χρόνων, το οποίο έδειχνε πέντε διαφορετικά πλάνα για το που θα μπορούσε να αγωνιστεί η ομάδα, από την Α1 μέχρι και το τοπικό πρωτάθλημα, ανάλογα φυσικά με το μπάτζετ που διαθέτει.

Ο Μανόλης Δραμητινός και Ηρακλής Σφακιανάκης ήταν από αυτούς που είπαν ξεκάθαρα ότι η ομάδα πρέπει ν’ αγωνιστεί στη Β’ Εθνική. Οι περισσότεροι από τους παρόντες όμως στάθηκαν στον τρόπο που λειτουργούν αυτή τη στιγμή οι ακαδημίες και πόσο θα επηρεαστούν ανάλογα με το που θα αγωνίζεται η Ανδρική ομάδα.

Ο Θανάσης Καλατζής έφερε το οικονομικό θέμα επισημαίνοντας ότι όσοι δηλώσουν ότι μπορούν να βοηθήσουν θα πρέπει να το κάνουν από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά εξέφρασε κι αυτός την άποψη ότι πρέπει πρώτα να φτιαχτούν οι ακαδημίες και μετά η ανδρική ομάδα.

Τελική απόφαση εν τέλει δεν πάρθηκε καθώς ο πρόεδρος, Μιχάλης Δελάκης ξεκαθάρισε ότι η συγκεκριμένη συνάντηση πραγματοποιήθηκε περισσότερο για να ακουστούν απόψεις και όχι για να παρθεί μια τόσο σοβαρή απόφαση για το μέλλον του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του Ηρακλείου.