Στη Γαλλία για το τουρνουά Φιλίας η Εθνική Παμπαίδων

Η Εθνική Παμπαίδων θα αναχωρήσει σήμερα (11/7) με προορισμό την Γαλλία, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά Φιλίας (12-14/7). Στη σύνθεση της είναι και ο Κρητικός, Μερμίγκης. Στη Γαλλία η εθνική U14 θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Γαλλία την Ιταλία και την Ισπανία.   Οι αθλητές είναι οι: Μπαζίνας (Απόλλων Π.), Νάσσης-Ντάνιας (ΑΕ Πεντέλης), Κατσογιάννης (Τριπλή […]

Η Εθνική Παμπαίδων θα αναχωρήσει σήμερα (11/7) με προορισμό την Γαλλία, προκειμένου να πάρει μέρος στο τουρνουά Φιλίας (12-14/7). Στη σύνθεση της είναι και ο Κρητικός, Μερμίγκης. Στη Γαλλία η εθνική U14 θα αντιμετωπίσει την διοργανώτρια Γαλλία την Ιταλία και την Ισπανία.

 

Οι αθλητές είναι οι:

Μπαζίνας (Απόλλων Π.), Νάσσης-Ντάνιας (ΑΕ Πεντέλης), Κατσογιάννης (Τριπλή Κορώνα), Καλύβας (Τριπλή Κορώνα), Καλάης (Ολυμπιάδα Παπάγου), Οικονομόπουλος (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Μερμίγκης (Κύδων Χανίων), Φιλοξενίδης (ΧΑΝΘ), Πετανίδης (ΠΑΟΚ), Αστεριάδης (ΠΑΟΚ), Τόλα (ΑΕΚ), Παρίσης (Μαντουλίδης), Παγώνης (Άρης), Γεωργίου (Άρης), Ζεϊμπέκης (Άρης), Θεογιάννης (ΔΕΚΑ), Νέστωρας (Άργος Ορεστικό), Γιαννόπουλος (Δούκας).

 

Το πρόγραμμα του τουρνουά είναι:

Πέμπτη 12 Ιουλίου

17.30 Ελλάδα-Ιταλία

20.00 Γαλλία-Ισπανία

Παρασκευή 13 Ιουλίου

17.30 Ισπανία-Ελλάδα

20.00 Γαλλία-Ιταλία

Σάββατο 14 Ιουλίου

17.30 Ιταλία-Ισπανία

20.00 Γαλλία-Ελλάδα