Τη Δευτέρα (9/7) οι εκλογές στον Ηρόδοτο

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν εν τέλει οι εκλογές στον  Ηρόδοτο. Οι Αλικαρνασσώτες αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σχηματισμού Δ.Σ. τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο «Μελίνα Μερκούρη», στις 19:00. Αυτή τη φορά θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουλίου. Η ανακοίνωση: «Το σωματείο Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ […]

Την Δευτέρα 9 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν εν τέλει οι εκλογές στον  Ηρόδοτο. Οι Αλικαρνασσώτες αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σχηματισμού Δ.Σ. τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο «Μελίνα Μερκούρη», στις 19:00. Αυτή τη φορά θα υπάρξει ένα ψηφοδέλτιο με τους υποψήφιους να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι και την Παρασκευή 6 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση:

«Το σωματείο Α.Ο.Ν.Α. ΗΡΟΔΟΤΟΣ ενημερώνει τα μέλη του, ότι οι επαναληπτικές εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα διεξαχθούν στις 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. στο χώρο του κλειστού «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

Σε περίπτωση μη απαρτίας χωρίς άλλη ενημέρωση και με όσα μέλη παρευρεθούν οι εκλογές θα διεξαχθούν στις 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 7:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. και για την εξελεγκτική επιτροπή παρακαλούνται μέχρι την Παρασκευή 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 από 7:00 μ.μ. και έως τις 10:00 μ.μ. να έχουν καταθέσει την αίτηση τους για το ενιαίο ψηφοδέλτιο στη γραμματεία του σωματείου».