Το «ευχαριστώ» του Εργοτέλη σε όλους όσους βοήθησαν στο camp

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το campτου Εργοτέλη θέλει να εκφράσει σημασία ο σύλλογος. Οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το camp τους.   Η ανακοίνωση στο facebook:   «Την Παρασκευή 29/06/18 ολοκληρώθηκε το καμπ στο κλειστό του Λίντο. Ευχαριστούμε θερμά το […]

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το campτου Εργοτέλη θέλει να εκφράσει σημασία ο σύλλογος. Οι «κιτρινόμαυροι» ευχαρίστησαν όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο το camp τους.

 

Η ανακοίνωση στο facebook:

 

«Την Παρασκευή 29/06/18 ολοκληρώθηκε το καμπ στο κλειστό του Λίντο. Ευχαριστούμε θερμά το Cosmos Sport, το νερό ζαρός, την αμίτα 3E (τον κο Φερετζάκη Βαγγέλη & την κα Χρυσα Σκαρπαθιωτάκη), την Σιγανός catering (ton ko Σιγανό Γιάννη), το ΕΑΚΗ (διοικούσα επιτροπή & κο Κεφάκη Γιώργο) και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ για την συμβολή τους! Ο ιδρώτας και το χαμόγελο των παιδιών που συμμετείχαν ήταν η καλύτερη απόδειξη της καλής δουλειάς που έγινε! Καλό καλοκαίρι!».