Στα «πράσινα» ο Σπηλιόπουλος

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου ανακοίνωσε το Δειλινό. Τη φανέλα του Δειλινού θα φορέσει τη σεζόν 2018/2019 ο Αλέξανδρος Σπηλιόπουλος. Ο παίκτης που τα δυο περασμένα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πεδιάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, θα πλαισιώσει τους πράσινους στη Γ εθνική τη νέα αγωνιστική σεζόν. ο συγκεκριμένος παίκτης αποκτήθηκε με υποσχετική από […]

Την απόκτηση του Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου ανακοίνωσε το Δειλινό. Τη φανέλα του Δειλινού θα φορέσει τη σεζόν 2018/2019 ο Αλέξανδρος Σπηλιόπουλος. Ο παίκτης που τα δυο περασμένα χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα της Πεδιάδας στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ, θα πλαισιώσει τους πράσινους στη Γ εθνική τη νέα αγωνιστική σεζόν. ο συγκεκριμένος παίκτης αποκτήθηκε με υποσχετική από από τους νεοφώτιστους καθώς βάση καταστατικού ανήκει στον Πολυκράτη Σάμου.

 

Η ανακοίνωση:

 

«Το Α.Ο. ΔΕΙΛΙΝΟ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Αλέξανδρου Σπηλιόπουλου με υποσχετική ενός χρόνου από την ομάδα Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΣΑΜΟΥ!
Ο 20χρονος αθλητής με ύψος 1.98 αγωνιζόταν 2 χρόνια με την φανέλα της Πεδιάδας Α.Ο.Χ. και από την φετινή χρονιά θα ενισχύει τις προσπάθειες της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία…».