Για όγδοη χρονιά στον Πανιώνιο η Θεοδωρομανωλάκη

«Πλατεία» θα συνεχίσει να συχνάζει η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη η οποία ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Πανιώνιο.

Έτσι η παίκτρια παραμένει… πιστή στο σύλλογο για 8η συνεχόμενη σεζόν. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Θεοδωρομανωλάκη ξεκίνησε από το Αρκάδι την μπασκετική της καριέρα ενώ το 2010 άνοιξε τα φτερά της για την Αθήνα και συγκεκριμένα τον Πανιώνιο όπου και μέχρι σήμερα φοράει τη φανέλα του.

 

Η ανακοίνωση των Νεοσμυρνιωτών:

«Μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Άγγελο Τσίκληρα, η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου του Πανιωνίου, προχώρησε σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν κατά την περσινή περίοδο με τα χρώματά του.

 

Στην ομάδα θα συνεχίσει καταρχήν να αγωνίζεται η αρχηγός, Σοφία Γρηγορίου. Παράλληλα, παρέμειναν στο φετινό ρόστερ τόσο η Δέσποινα Θεοδωρομανωλάκη, όσο και η Τζούλη Στεφανίδου, με στόχο να ενισχύσουν φέτος ακόμη περισσότερο την προσπάθεια της ομάδας να διατηρηθεί στα περσινά υψηλά επίπεδα.

 

Άπομένει η ολοκλήρωση της συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας με μία ακόμη αθλήτρια, που αγωνίστηκε πέρσι στην ομάδα. Τις αμέσως επόμενες ημέρες η Διοικούσα Επιτροπή θα επανέλθει με ανακοίνωση σχετικά με τα πρώτα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα και είναι βέβαιο ότι όλες μαζί θα συνθέσουν ένα δυναμικό και άκρως ανταγωνιστικό σύνολο».