Στην Ελευθερούπολη ο Σταμπουλής

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του θα επιστρέψει τη νέα αγωνιστική ο Γιάννης Σταμπουλής.

 Ο ψηλός του Ηρακλείου αποφάσισε να μην συνεχίσει την θητεία του στην Κρήτη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Έτσι, επόμενος σταθμός του θα είναι η Ελευθερούπολη που στην παρθενικής της παρουσίας στη Β’ Εθνική κατηγορία θέλει παιδία από τον τόπο της προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια. Έτσι οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και ο Καβαλιώτης φόργουορντ θα επιστρέφει και επίσημα στα… πάτρια εδάφη προκειμένου να αγωνιστεί αυτή τη φορά τον όμιλο του Βορρά.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

«Στην απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) προχώρησε ο Γ.Σ.Ελευθερούπολης. Ο Καβαλιώτης καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με το Ηράκλειο ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για την Καβάλα B.C. πριν λίγες μέρες.
Ο Κώστας Λαζαρίδης μετά από 1 χρόνο όπου αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα επιστρέφει στο ρόστερ του Γ.Σ.Ε όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 και ήταν πρωταθλητής με τους υπόλοιπους στην Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ.
Ο Λαζαρίδης(19 ετών,1.97 ύψος) μαζί με τον Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές του νεοφώτιστου Γ.Σ.Ε στη Β’ Εθνική».