Διαζύγιο ανάμεσα σε Βετούλα και Ρέθυμνο Cretan Kings

Τέλος στον δεκαεπτάμήνο γάμο τους φαίνεται πως θα δώσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Νίκος Βετούλας και το Ρέθυμνο Cretan Kings. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατρινός τεχνικός δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και τη νέα χρονιά, καθώς η ομάδα του Ρέθυμνου σκέφτεται τη μείωση του μπάτζετ της το 2018-2019. Όπως και πέρυσι, […]

Τέλος στον δεκαεπτάμήνο γάμο τους φαίνεται πως θα δώσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Νίκος Βετούλας και το Ρέθυμνο Cretan Kings. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατρινός τεχνικός δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας και τη νέα χρονιά, καθώς η ομάδα του Ρέθυμνου σκέφτεται τη μείωση του μπάτζετ της το 2018-2019.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος με την ολοκλήρωση της σεζόν ξεκίνησαν οι συζητήσεις των δύο πλευρών, για την υπογραφή του καινούριου συμβολαίου, με τους Ρεθυμνιώτες ναι μεν ν αναγνωρίζοντας το έργο και την προσφορά του έμπειρου τεχνικού, όμως εν τέλει να μην βρίσκουν την χρυσή τομή. Ακόμα βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο, όμως τις επόμενε μέρες αναμένεται να υπάρξουν διευκρινίσεις όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα φήμες θέλουν να πραγματοποιείται από τώρα αγώνας δρόμου για τον διάδοχο του Βετούλα, ψάχνοντας για την καλύτερη δυνατή λύση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο κόουτς Βετούλας διαδέχθηκε τον Τόνι Κωνσταντινίδη τον Ιανουάριο του 2017, καταφέρνοντας να οδηγήσει τους «κεραμιδί» στην κατάκτηση της 6ης θέσης. Φέτος, τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα ήθελαν, μένοντας εκτός στόχων. Ο ανταγωνισμός ήταν τεράστιος, με τους Προμηθέα, Λαύριο και Κύμη να ανατρέπουν την κατάσταση. Το Ρέθυμνο Cretan Kings τερμάτισε στη 10η θέση και έμεινε εκτός πλέι οφ. Συνολικά, όσο κάθισε στον Ρεθυμνιώτικο πάγκο μέτρησε 17 νίκες και 20 ήττες. Πέρυσι, έπειτα από την 16η αγωνιστική, όταν και ανέλαβε, είχε απολογισμό 7 νίκες σε 11 αναμετρήσεις, ενώ τη φετινή σεζόν μέτρησε 10 επιτυχίες σε 26 αγώνες.

goodnet.gr