Ξεκίνησε το «Χρήστος Γκιουζέλης» στο Μαρτινέγκο

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το τουρνουά που διοργανώνει ο Εργοτέλης στη μνήμη του Χρήστου Γκιουζέλη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου. Το Μαρτινέγκο γέμισε με φωνές μικρών παιδιών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα του μπάσκετ από ομάδες του νομού Ηρακλείου. Το […]

Με απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε το τουρνουά που διοργανώνει ο Εργοτέλης στη μνήμη του Χρήστου Γκιουζέλη, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου. Το Μαρτινέγκο γέμισε με φωνές μικρών παιδιών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα του μπάσκετ από ομάδες του νομού Ηρακλείου.

Το τουρνουά θα συνεχιστεί και το ερχόμενο σαββατοκύριακο (21-11/4) με παιχνίδια ανάμεσα στους διοργανωτές, τον Ανδρογέα, τον ΟΦΗ, τον Φιλαθλητικό, το Ηράκλειο, το Δειλινό, τον Γιούχτα και τον Ηρόδοτο, αλλά και με παιχνίδια διαγωνιστικά. Το «Χρήστος Γκιουζέλης» θα κλήσεις την Κυριακή (22/4) με την τελετή λήξης και με τις αναμνηστικές απονομές σε όλους όσους συμμετείχαν.