Βασιλειάδης: “Υπάρχει διάθεση αλλά όχι χρήματα”

Μίλησε για τα θέματα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης μίλησε στην κάμερα του Novasports και προανήγειλλε εξελίξεις προσεχώς στα θέματα των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ και του ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού στο περιθώριο της κλήρωσης του Final Four του Βasketball Champions League:

Για την διοργάνωση του Final Four: «Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία, μιλούσαμε με τον κ. Αγγελόπουλο εδώ και καιρό, πίστευε ότι η ΑΕΚ θα ήταν στο Final Four. Θέλουμε τέτοιες διοργανώσεις και για ψυχολογικούς λόγους, να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, το θέλουμε σαν χώρα. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, από πλευράς διοργάνωσης σίγουρα θα είναι εξαιρετικά. Η ΑΕΚ έχει κάνει ό, τι καλύτερο κι εμείς θα βοηθήσουμε μέσω του ΟΑΚΑ. Ελπίζουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και να συνεχιστούν οι χαρές μετά το τρόπαιο του Ολυμπιακού στο βόλεϊ».

Για τις διακρίσεις των ελληνικών ομάδων στο μπάσκετ: 
«Δεν είναι μόνο τα χρήματα, είναι και η οργάνωση και το όραμα των ανθρώπων που ασχολούνται. Το ελληνικό μπάσκετ διαχρονικά έχει επιτυχίες και δίνει ένα μήνυμα. Έχουμε να  κάνουμε πολλά πράγματα ακόμα, ελπίζουμε ότι βγαίνοντας από την οικονομική κρίση να κάνουμε καλύτερο προγραμματισμό, για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και τις υποδομές, γιατί έχουμε διοργανώσει Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά δεν έχουμε τις αντίστοιχες υποδομές για να διεκδικήσουμε μία μεγάλη διοργάνωση. Πρέπει να δούμε πώς θα αξιοποιήσουμε τις εγκαταστάσεις. Δεν έχει γίνει ποτέ σοβαρός προγραμματισμός. Τώρα υπάρχει διάθεση αλλά όχι χρήματα οπότε υπάρχει ενας φαύλος κύκλος».

Για τις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ και πιθανή αξιοποίηση από την ΑΕΚ:
 «Συζητάμε, υπάρχει και το πρότζεκτ του κ. Γιαννακόπουλου για το ΟΑΚΑ, το Athens Alive, μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα αυτά. Θέλουμε όλες οι ομάδες να έχουν την έδρα τους, ένα καλό γήπεδο πέρα από το ότι μπορεί να διεκδικήσει μία καλή διοργάνωση, διώχνει και τα ταραχοποιά στοιχεία και αλλαζει το επίπεδο του κόσμου. Ειδικά στο μπάσκετ θέλουμε και παρεμβάσεις και στο ΣΕΦ. Πρέπει να τελειώσει το πρώτα το μαρτύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου και στο επόμενο δίμηνο να κάνουμε ανακοινώσεις για περισσότερα πράγματα».