Κατάμεστο το «Μελίνα Μερκούρη» κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με γεμάτες κερκίδες θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basketball League στο Ρέθυμνο. Οι γηπεδούχοι μια μέρα πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού ανάμεσα σε Ρέθυμνο Cretan Kings και Παναθηναϊκό Superfoods (11/4, 16.00)  ανακοίνωσαν πως όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι κατάμεστο. Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο […]

Με γεμάτες κερκίδες θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basketball League στο Ρέθυμνο. Οι γηπεδούχοι μια μέρα πριν το τζάμπολ του παιχνιδιού ανάμεσα σε Ρέθυμνο Cretan Kings και Παναθηναϊκό Superfoods (11/4, 16.00)  ανακοίνωσαν πως όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι κατάμεστο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της Κρήτης για την τεράστια ανταπόκριση του ενόψει του αυριανού (16.00) παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods. Όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» να είναι κατάμεστο σε αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως για λόγους ασφαλείας, λόγω της εξάντλησης των εισιτηρίων, θα απαγορευθεί η είσοδος παιδιών άνω των 6 ετών, των οποίων οι γονείς δεν τους έχουν εξασφαλίσει συγκεκριμένη θέση».

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της Κρήτης για την τεράστια ανταπόκριση του ενόψει του αυριανού (16.00) παιχνιδιού κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods. Όλα τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, με το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» να είναι κατάμεστο σε αυτήν την σπουδαία αναμέτρηση. Θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως για λόγους ασφαλείας, λόγω της εξάντλησης των εισιτηρίων, θα απαγορευθεί η είσοδος παιδιών άνω των 6 ετών, των οποίων οι γονείς δεν τους έχουν εξασφαλίσει συγκεκριμένη θέση.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ρέθυμνο Cretan Kings (@rethymnobc) στις 10 Απρ, 2018 στις 4:46 πμ PDT