Καρλάφτης: «Να ευχαριστηθούμε το οτι είμαστε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 32ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων έχει ξεκινήσει με τα κορίτσια του ΟΦΗ να μπαίνουν στο… χορό αύριο (Τετάρτη 11/4) στις 18:00 κόντρα στον Έσπερο.

Το σύνολο του Μάνου Καρλάφτη βρίσκεται ήδη στην Αιδιψό, όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση της κατηγορίας του με στόχο να ευχαριστηθεί την παρουσία του στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Αυτό επισήμανε ο τεχνικός του ΟΦΗ, στο AthleticRadio.gr λίγες ώρες πριν από το πρώτο τζάμπολ της Κρητικής ομάδας.

 

«Και μόνο που καταφέραμε να φτάσουμε στις έξι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στην κατηγορία μας είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του ΟΦΗ. Το φετινό σύνολο των Νεανιδων μας αποτελείται κυρίως από κορίτσια μικρότερης ηλικίας και γι αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο κατόρθωμα για εμάς το final-6».

 

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος στόχος για τον ΟΦΗ μιας και έφτασε μέχρι εδώ;

«Ουσιαστικά βρισκόμαστε εδώ για να το ευχαριστηθούμε. Δεν έχουμε θέσει κάποιο συγκεκριμένο στόχο μιας και μόνο που βρισκόμαστε εδώ, δηλαδή στις έξι καλύτερες ομάδα της χώρας μας θεωρώ ότι είναι επιτυχία. Από εκεί και έπειτα θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα παλέψουμε για το καλύτερο».

 

Υπάρχουν ομάδες φαβορί και αν ναι ποιες είναι;

«Τα τρία μεγάλα φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Φάρος Κερατσινίου, σύμφωνα με τη δική μου άποψη πάντα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι τα κορίτσια του Παναθηναϊκού εκτός από τα ματς της κατηγορίας τους, αγωνίζονται και στο πρωτάθλημα της Α1 αλλά και κορίτσι από τις άλλες δύο ομάδες έχουν εμπειρίες από το σύνολο των γυναικών, τότε καταλαβαίνεται την ποιότητα των αντιπάλων».

 

Το γεγονός ότι τα κορίτσια σου δεν έχουν τόσα παιχνίδια στα πόδια τους όσα οι άλλες ομάδες που συμμετέχουν στο πανελλήνιο είναι μείον για την ομάδα;

«Ναι βέβαια και είναι μείον για εμάς. Παρόλα αυτά στο σημείο που βρισκόμαστε δε χωράει καμία δικαιολογία. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο να παρουσιάσουμε μια αξιοπρεπέστατη εικόνα και από εκεί και έπειτα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε».