Τιμωρία ογδόντα ημερών για τον Τζώρτζη

Χωρίς τον Γεώργιο Τζώρτζη θα αγωνίζονται τα τμήματα του ΑΟΝΑ για ογδόντα ημερολογιακές ημέρες. Ο τεχνικός τιμωρήθηκε από την ΕΚΑΣΚ και έτσι θα απουσιάζει από τους πάγκους του Αγίου Νικολάου για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του στις 28/3/2018, αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές […]

Χωρίς τον Γεώργιο Τζώρτζη θα αγωνίζονται τα τμήματα του ΑΟΝΑ για ογδόντα ημερολογιακές ημέρες. Ο τεχνικός τιμωρήθηκε από την ΕΚΑΣΚ και έτσι θα απουσιάζει από τους πάγκους του Αγίου Νικολάου για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ στη συνεδρίαση του στις 28/3/2018, αφού έλαβε υπόψη του το Φ.Α. και τις αναφορές των ορισμένων διαιτητών των αγώνων Μίνι κοριτσιών ΑΟΑΝ-ΟΦΗ και Μίνι Αγοριών ΑΟΑΝ-ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ, καθώς και την απολογία του προπονητή του σωματείου σας, αποφάσισε ομόφωνα:

– την επιβολή της ποινής στον κ. Τζώρτζη Γεώργιο, της προσωρινής στέρησης του δικαιώματος άσκησης των καθηκόντων του για 80 (ογδόντα) ημερολογιακές ημέρες, συμφώνα με το άρθρο 83 των κανονισμών της ΕΟΚ».