Χριστοδούλου: «Να σταματήσουμε το αρνητικό σερί»

Στην «επανεκκίνηση» που χρειάζεται να κάνει το Ρέθυμνο Cretan Kings τόσο για ψυχολογικούς, όσο και βαθμολογικούς λόγους «στάθηκε» ο Ανδρας Χριστοδούλου στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο παίκτης της Ρεθυμνίωτηκης ομάδας εξήγησε πως η αναμέτρηση κόντρα στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο (24/3, 16:30) θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, όμως με όπλο τον κόσμο, οι «Μινώταυροι» επιβάλλεται σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χριστοδούλου να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε:

«Για ακόμη μία φορά είμαι εδώ για να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.
Δυστυχώς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές παρακολούθησα τις αναμετρήσεις από τον πάγκο, αφού ένας τραυματισμός δεν μου επέτρεψε να βοηθήσω την ομάδα μου.

Πάντως στη Θεσσαλονίκη οι συμπαίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά, φτάνοντας μία «ανάσα» από μία μεγάλη νίκη. Όμως, στα τελευταία λεπτά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας, αφού η μπάλα δε μας έκανε το χατίρι σε δύο σημαντικά τρίποντα, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί το αρνητικό σερί για 5ο παιχνίδι. Αυτό είναι που μας έχει πεισμώσει και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να πραγματοποιήσουμε την «επανεκκίνηση» που τόσο χρειαζόμαστε τόσο για ψυχολογικούς, όσο και βαθμολογικούς λόγους.

Αύριο έχουμε την ευκαιρία για την έναρξη της αντεπίθεσης μας απέναντι στον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Πρόκειται για μία ομάδα που προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ έχει ενισχυθεί σημαντικά και ειδικότερα με την άφιξη του Στιβ Μπαρτ. Για αυτόν τον λόγο θεωρώ πως το αυριανό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με εκείνο στη Λάρισα.

Εμείς όμως, με «όπλο» την έδρα μας θα πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και τίποτα λιγότερο για να πανηγυρίσουμε την επιστροφή στις επιτυχίες. Σίγουρα ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο, περιμένοντας να μας βοηθήσει σε ακόμη μία κρίσιμη αναμέτρηση».