Η «καρδιά» του Πανελλήνιου Εφήβουν χτυπάει στη Χερσόνησο

Η «καρδιά» του εφηβικού μπάσκετ θα χτυπάει στη Χερσόνησο από τις 11 έως τις 15 Απριλίου.

Και αυτό γιατί εκεί διοργανώνεται το 45ο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων, με το «Φιλωνιδειο» να φιλοξενεί τις έξι καλύτερες ομάδες στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Δήμος Χερσονήσου και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση, αρωγοί διαχρονικά στις πρωτοβουλίες των αθλητικών φορέων της χώρας για την ενδυνάμωση του αθλητικού ιδεώδες, αγκαλιάζουν με ιδιαίτερη θέρμη την αθλητική διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης το
“45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων” και καλωσορίζουν την νέα γενιά του ελληνικού μπάσκετ ως άξιοι συνεχιστές των κορυφαίων αθλητών μας.

Μια τέτοια αθλητική γιορτή, αναδεικνύει την δύναμη της συνέργειας και συνεργασίας των θεσμών και των φορέων της τοπικής κοινωνίας υποδηλώνοντας μέσα από την επιτυχή έκβαση της, αρχικά την εξωστρέφεια μας ως δήμος με σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητας του, ως αθλητικός προορισμός αλλά πρωτίστως παροτρύνει την νέα γενιά ώστε να μιμηθούν αθλητικά τους πρότυπα. Γιατί στον τόπο μας, έχουμε τη θέληση, μπορούμε να διαμορφώνουμε τις συνθήκες και να αναπτύσσουμε τη δυναμική που υποστηρίζει και προάγει τον αθλητισμό.

Είμαι βεβαία ότι η προσπάθεια αυτή θα αποτελέσει νότα αισιοδοξίας στο διηνεκές προσφέροντας διέξοδο στους νέους μιας Ελλάδας που αντίστεκονται, αγωνίζονται και καταφέρνουν να κτίσουν το αθλητικό τους μέλλον!!!

Η Πρόεδρος τη Κ.Ε.Δ.Χ
Δέσποινα Πλευράκη».