«Κοιτάει» από τώρα τα μπαράζ ο ΟΦΗ στις Νεάνιδες

Δύο αγωνιστικές απομένουν για να αναδειχθεί και τυπικά «βασίλισσα» στο πρωτάθλημα Νεανίδων της Κρήτης.

Και αυτό γιατί ουσιαστικά ο ΟΦΗ με τη νίκη του στα Χανιά απέναντι στον ΟΑΧ την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος πήρε το πάνω χέρι για την κατάκτηση του τίτλου. Έτσι οι δύο αγωνιστικές που απομένουν,  δεν τον επηρεάζουν (πάρα το γεγονός ότι αυτή την Σάββατο 17/3 εκτίνει το ρεπό του), στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μάλιστα ότι και να γίνει στο παιχνίδι ανάμεσα σε Αρκάδι και ΟΑΧ, οι Χανιώτισσες που ακολουθούν στη βαθμολογία (20) το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι να ισοβαθμήσουν με τον ΟΦΗ (νίκη επί του Αρκαδίου και ήττα του ΟΦΗ από την Ιεράπετρα στην τελευταία αγωνιστική), αλλά και πάλι βρίσκονται από κάτω.

Έτσι εκτός από την τελευταία αγωνιστική (ΟΦΗ-Ιεράπετρα) οι «μελανόλευκες» πια κοιτάνε και την κλήρωση της ΕΟΚ η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 13.00.

Εκεί θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα της προκριματικής φάσης των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Νεανίδων αλλά και τα ονόματα των αντιπάλων του από τις ενώσεις ΕΣΚΑΣΕ (Σύλλας Αιδηψού), ΕΣΚΚ, ΤΕ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ, ΤΕ ΧΙΟΥ, ΤΕ ΣΑΜΟΥ & ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ.

«Κοιτάει» από τώρα τα μπαράζ ο ΟΦΗ στις Νεάνιδες

Μάλιστα σε περίπτωση που καταφέρουν να περάσουν νικηφόρα από τους πρωταθλητές νησιών, τότε θα εκπροσωπίσουν την Κρήτη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αιδηψό 11-15 Απριλίου.

Η προκήρυξη της ΕΟΚ αναφέρει:

«…Στους τελικούς του Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων θα πάρουν μέρος έξι (6) σωματεία και συγκεκριμένα οι πρώτοι νικητές των τριών (3) ομίλων της 2ης φάσης και οι πρωταθλητές ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ (Κρόνος Αγ. Δημ ή Φάρο Κερτασινίου) και ΕΚΑΣΘ (ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ).

Οι όμιλοι:

Α) ΕΚΑΣΑΜΑΘ, ΕΚΑΣΧ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ, ΕΣΚΑΘ&ΕΣΚΑΒΔΕ
Β) ΕΣΚΑΗ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ & ΕΣΚΑΣΕ
Γ): ΕΚΑΣΚ, ΕΣΚΑΣΕ, ΕΣΚΚ, ΤΕ ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ, ΤΕ ΧΙΟΥ, ΤΕ ΣΑΜΟΥ & ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ».