Πρωτογεράκης: «Βλέπουμε εγωιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι»

Ο Μάριος Πρωτογεράκης λίγο πριν την αναχώρηση για Κόρινθο, εξήγησε στο Athleticradio.gr για ποιο λόγο το Ηράκλειο OAA βλέπει εγωιστικά το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Β εθνικής.

Μέχρι την Κόρινθο ταξιδεύει το Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής, για να αντιμετωπίσει τον ΚΑΟΚ. Οι παίκτες του Γιώργου Μακράκη  έχοντας σκοντάψει εις διπλούν (πρωτάθλημα και κύπελλο) στους «κόκκινους» βλέπουν εγωιστικά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αυτό ακριβώς τόνισε ο Μαρίος Πρωτογεράκης σε δηλώσεις του στον Athleticradio.gr λίγες ώρες πριν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

Αν δεν κάνω λάθος ο ΚΑΟΚ έδωσε το πρώτο δυνατό… χτύπημα στο Ηράκλειο όσον αφορά το πρωτάθλημα για την φετινή αγωνιστική σεζόν κλέβοντας το «διπλό» στα Αορακια (76-89), τώρα το Ηράκλειο πάει στην Κόρινθο (Κυριακή 11/3, 16:00) σκοπό να το ανταποδώσει;

«Όχι δεν κάνεις λάθος, ήταν μια «βαριά» ήττα για εμάς. Το βλέπουμε εγωιστικά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε γιατί έχουμε ηττηθεί δυο φορές από τον ΚΑΟΚ εφόσον μας απέκλεισαν στο κύπελλο».

 

Το γεγονός οτι έχετε πάει ήδη μια φορά στην Κόρινθο (για το ματς κυπέλλου) και έχετε γυρίσει με άδεια… χέρια, σας δημιουργεί περισσότερο άγχος για το παιχνίδι της Κυριακής (11/3);

«Όχι δε θα το έλεγα αυτό. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Δε πρέπει να σκεφτόμαστε αρνητικά».

 

Τι θεωρείς ότι «εμποδίζει» το Ηράκλειο στα τελευταία εκτός ματς και δεν μπορεί να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα;

«Σίγουρα μας επηρεάζει η κούραση από το ταξίδι που αντιμετοπίζουμε σε κάθε εκτός έδρας ματς. Και να βελτιώσουμε κάποιες λεπτομέριες στην άμυνα».

 

Το γεγονός οτι αυτή την περίοδο παίζεται με μείον ένα ψηλό, εσένα προσωπικά σε αγχώνει;

«Είναι απώλεια για εμάς ο Σταμπουλής, αλλά εγώ δεν αγχώνομαι γιατί το βλέπω και σαν ευκαιρία για εμένα, να παίξω και να βοηθήσω».