Υφαντόπουλος: «Συγγνώμη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας»

Μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου νότου είναι προθυμοποιημένος να παλέψει ο ΑΟΚΧανιά.

Η ομάδα της Κρήτης μπορεί να γνώρισε μια «κακή» ήττα στην Πετρούπολη, κόντρα στον Άρη, πάραυτα άπαντες στο σύνολο της ομάδας δηλώνουν… αξίζει να  συνεχίσουν την προσπάθεια παραμονής μέχρι το τελευταίο ματς. Αυτό ακριβώς δήλωσε ο Ζαφείρης Υφαντόπουλος στο επίσημο σάιτ της ομάδας των Χανίων.

 

Για το ματς στην Πετρούπολη και το αν υπάρχουν ελπίδες  παραμονής: «Είμαστε στεναχωρημένοι από την έκβαση του αγώνα, αλλά και από τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζουμε. Παρουσιάζουμε κενά στην απόδοσή μας που μας στοιχίζουν. Είμαστε με την πλάτη στο τοίχο, αλλά ακόμα είναι όλα στο χέρι μας η παραμονή. Έχουμε 7 αγωνιστικές. θα παλέψουμε όλα τα ματς. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας και να τους υποσχεθώ εκ μέρους της ομάδας ότι ο ΑΟΚ Χανιά θα μείνει κατηγορία και ότι θα κάνουμε τα πάντα για αυτό».

 

Για το προσεχές ματς με την Παναγίτσα: «Το πιο κρίσιμο μέχρι το επόμενο. Όλα είναι κρίσιμα για μας. Ευκαιρία να πάρουμε ψυχολογία».

 

Για την σφοδρή κριτική που δέχεται η ομάδα: «Μας πεισμώνει η κριτική! Μονο εμείς ξέρουμε τις θυσίες και τον κόπο μας. Κανείς δεν μπορεί να μας κρίνει, δίχως να έχει τελειώσει τίποτα. Δεχόμαστε μόνο την καλόπιστη κριτική».

 

Φώτο: Στράτος Σολανάκης