Βετούλας: “Τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στη λεπτομέρεια”

Το Ρέθυμνο Cretan Kings ηττήθηκε με 78-77 από το Λαύριο.

Μία μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στις επιτυχίες έχασε το Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο ηττήθηκε με 78-77 από το Λαύριο Megabolt εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Μετά το ματς ο Νίκος Βετούλας δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη, θεωρώ ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ιδίως στα τελευταία λεπτά όποιος και να το κέρδισε θα ήταν δίκαιο, αν και άποψη μου είναι πως στη μεγαλύτερη χρονική διάρκεια είχαμε εμείς τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Καθοριστικό σημείο στο τέλος ήταν οι πόντοι του Μουρ.

Όταν περάσαμε είχαμε και διαφορές 7-8 πόντων, θεωρώ ότι μπορεί και να κάνω και λάθος, αλλά τα φάουλ ήταν 5 κατά μας και 1 υπέρ μας τη στιγμή που το Λαύριο πίεζε σε όλο το γήπεδο, και με παίκτες που έχουν ικανότητα.

Αλλά όταν το παιχνίδι φτάνει στον πόντο η γηπεδούχος ομάδα έχει το πλεονέκτημα. Επίσης έχω αμφιβολία και για ένα σφύριγμα στον αιφνιδιασμό αν ήταν ή όχι αντιαθλητικό. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά πιστεύω πως ήταν ο ορισμός.

Ερχόμαστε από τρίτο παιχνίδι που χάνουμε στη λεπτομέρεια. Θεωρώ ότι παίζουμε καλά σε σχέση με τις δυνατότητες που έχουμε και είμαστε ανταγωνιστικοί  με ομάδες όπως το Λαύριο που κάνει μία φανταστική χρονιά.

Άλλες φορές χάνουμε από δικά μας λάθη, άλλες όχι. Συγχαρητήρια στον κόουτς εύχομαι να πετύχουν τους στόχους που θέλουν, καλή συνέχεια και για μας εύχομαι να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».