Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε ικανοποιημένος

Από την θέληση και το πάθος των παικτών του που έφτασαν στην νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Άρης νίκησε στο Αλεξάνδρειο τον ΠΑΟΚ και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, ενώ επεσήμανε πως πάντα θα υπάρχει στην ομάδα η σκιά του Νίκου Γκάλη.

Ο προπονητής του Άρη, αρχικά, τόνισε τα εξής:

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν μεγάλη προσπάθεια, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είχαμε θέληση, πάθος, συγκέντρωση και κάθε φορά προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπο να βγάλουμε τα ατού του ΠΑΟΚ έξω από το παιχνίδι τους και παράλληλα στην επίθεση να βρούμε τα δικά μας αβαντάζ.

Τα καταφέραμε πολύ καλά αν και στο τέταρτο δεκάλεπτο, στη προσπάθειά μας να ελέγξουμε το παιχνίδι κάναμε εύκολα λάθη. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να μην τα επαναλάβουμε. Ελέγχαμε το παιχνίδι στο συγκεκριμένο ματς, αλλά κάναμε αβίαστα λάθη. Μια νίκη κάναμε… Είναι καλό που συνεχίζουμε σε έναν μεγάλο θεσμό και θα παίξουμε κι άλλα παιχνίδια με δυνατούς αντιπάλους.

Η συνέχεια θα είναι καλή και θα βελτιωθούμε, αν καταλάβουμε πως πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι και όχι τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι με κάθε κόστος. Θέλουμε να αυξήσουμε το χρόνο που θα είμαστε καλοί και θα έχουμε πιο καθαρό μυαλό όταν δυσκολεύουν τα πράγματα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα, αν και είναι πολύ καλή νίκη. Μας δίνει θέληση για να δουλέψουμε και μας έδειξε αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουμε”.

Για την δική του επιστροφή στον Άρη είπε: “Ήταν έντονα συναισθήματα όντως… Ξέρω ότι έχουμε να κάνουμε με μια δύσκολη κατάσταση, αλλά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά και τον κόσμο, που θα είναι εκεί στα δύσκολα. Σήμερα όλοι είμαστε ικανοποιημένοι. Καταλαβαίνουν όλοι ότι απλά μια νίκη κάναμε. Δεν έγινε κάτι. Πρέπει να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Ήταν ωραία βραδιά, ήταν και ο εγγονός μου εδώ, το χάρηκε ο κόσμος…”.

Για τον Νίκο Γκάλη και την νίκη επί του ΠΑΟΚ: “Κάθε νίκη επί του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερη και για τη μία και για την άλλη ομάδα, όταν κι αν συμβεί, αλλά εμείς πρέπει να σκεφτούμε το παιδί που επανήλθε από το κώμα σήμερα (αναφερόμενος σε έναν γνωστό οπαδό του Άρη) και αυτό είναι κάτι σημαδιακό, όπως επίσης και το ότι ο Νικ φοράει το δακτυλίδι του Hall Of Fame και υπάρχει η σκιά του πάντα με την ομάδα! Είτε μπορεί να είναι παρών, είτε όχι, είναι πάντα παρών για μας…”.