Πρίντεζης: “Είναι πάρα πολύ νωρίς”

Ο έμπειρος φόργουορντ καταδίκασε τα επεισόδια που αφήνουν τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο στο εναρκτήριο παιχνίδι της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τα επεισόδια που αφήνουν τον Ολυμπιακό χωρίς κόσμο στο εναρκτήριο παιχνίδι της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, καταδίκασε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο έμπειρος φόργουορντ, μίλησε ενόψει του πρώτου ντέρμπι της σεζόν, λέγοντας:

«Δικαίως ξεκινάμε χωρίς κόσμο με αυτά που έγιναν στον τελευταίο τελικό πέρυσι. Τα έχουμε ξαναπεί. Καλό είναι να μην γίνονται τέτοια πράγματα, να έρχονται να παρακολουθούν όλοι την ομάδα που αγαπούν και να περνούν ένα ευχάριστο δίωρο.

Αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε. Στη συγκεκριμένη ερώτηση μπορώ να σου απαντήσω από πολλές μορφές, αλλά θέτονται θέματα βίας και θέλει χρόνο για να γίνουν τα πράγματα έτσι όπως πρέπει να γίνονται» ανέφερε ο Πρίντεζης προσθέτοντας:

«Δεν θα έλεγα πως είναι καθοριστικό ποιος θα είναι ο νικητής. Γιατί πολλές φορές η χρονιά έχει αρχίσει με άλλο τρόπο σε ένα ντέρμπι και έχει τελειώσει με άλλον τρόπο. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι και σίγουρα θέλουμε να είμαστε νικητές. Ουσιαστικά κερδίζεις, ηρεμία, χρόνο δουλειάς και ξεκινάς τη χρονιά με το δεξί».

Για τον παράγοντα τύχη, ο Πρίντεζης είπε: 

«Η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο, ειδικά στο επίπεδο που αγωνιζόμαστε. Μακάρι η τύχη να έχει μεγάλη διάρκεια και στο τέλος της χρονιάς να έχουμε φτάσει εκεί που στοχεύουμε».

Τι θα αλλάξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του φέτος εν συγκρίσει με πέρυσι:

 «Γενικότερα, όχι μόνο εμείς, αλλά και το μπάσκετ εξελίσσεται, γίνεται όλο και πιο γρήγορο, βλέπουμε όλο και περισσότερους ταλαντούχους παίκτες. Αν και δεν ήμουν από την πρώτη ημέρα στην προετοιμασία, ο κόουτς θέλει να τρέξουμε ακόμη πιο γρήγορα, να καταφέρει κάθε παίκτης να βγάλει το ταλέντο του, έχουμε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο και το βάθος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, ειδικά σε μια χρονιά που είναι πάρα πολλά τα παιχνίδια και τα ταξίδια. Θα κοιτάξουμε να παίξουμε ακόμη πιο μοντέρνο, ωραίο και γρήγορο μπάσκετ. Ενέργεια, ταχύτητα, άμυνα, ρυθμός και το βάθος είναι από τα βασικά συστατικά για να καταφέρεις να κατακτήσεις τίτλους».