Και τώρα οι Προημιτελικοί στο Eurobasket

Mε τους δύο από τους τέσσερις αγώνες να διεξάγονται σήμερα (12/9) και τους άλλους δύο αύριο (13/9).

To Eurobasket πλησιάζει σιγά-σιγά προς το τέλος του, αφού ξεκινάει η προημιτελική φάση της διοργάνωσης, με τους δύο από τους τέσσερις αγώνες να διεξάγονται σήμερα (12/9) και τους άλλους δύο αύριο (13/9).

Ο αγώνας Γερμανία-Ισπανία (18:45) ανοίγει την αυλαία της φάσης των “8”, σε ένα ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι πανίσχυροι Ισπανοί είναι στα χαρτιά η ομάδα που έχει το πάνω χέρι λόγω ταλέντου, βάθους και παραστάσεων, παρά το γεγονός ότι πλέον έχουν 11 παίκτες στην διάθεσή τους μετά τον τραυματισμό του Άλεξ Αμπρίνες. Η Γερμανία των Σρέντερ και Τάις ωστόσο αναμένεται να παλέψει μέχρι τέλους, δείχνοντας και στον αγώνα με την Γαλλία στην φάση των “16” ότι είναι καλή ομάδα.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας, η Σλοβενία αντιμετωπίζει την Λετονία (21:30), στο παιχνίδι που – χωρίς υπερβολή – θέλουν να δουν… όλοι οι φίλοι του μπάσκετ!

Οι δύο ομάδες παίζουν πιθανότατα το καλύτερο μπάσκετ στην διοργάνωση και το θέαμα στο δικό τους παιχνίδι θεωρείται δεδομένο. Η τετράδα των Ντράγκιτς/Ντόνσιτς/Ράντολφ/Βίντμαρ από τη μία πλευρά και των Πορζίνγκις/Τίμα/Μπέρτανς/Στρέλνιεκς από την άλλη υπόσχεται αν μη τι άλλο μία ενδιαφέρουσα μονομαχία.