Μυκονιάτης: “Υπάρχει όρεξη και η διάθεση για δουλειά”

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από την έναρξη της προετοιμασίας του Ρέθυμνο Cretan Kings και ο βοηθός προπονητή της ομάδας εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διάθεση των παικτών του.

Δύο εβδομάδες συμπληρώνονται από την έναρξη της προετοιμασίας του Ρέθυμνο Cretan Kings, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, πραγματοποίησαν διπλές προπονήσεις, ενώ την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα φιλικά παιχνίδια (κόντρα στο Ηράκλειο την Παρασκευή 8/9 στο «Μελίνα Μερκούρη»).

Για αυτό το διάστημα της σκληρής δουλειάς μίλησε ο βοηθός προπονητή Σταύρος Μυκονιάτης, ο οποίος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη διάθεση των καλαθοσφαιριστών του:

«Ολοκληρώνονται δύο εβδομάδες από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Όλα μέχρι στιγμής πάνε καλά και βάσει του προγράμματος συνεχίζουμε κανονικά. Τα παιδιά καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής και θέλω να πιστεύω ότι έτσι θα συνεχίσουμε και τις επόμενες εβδομάδες.

Από την επόμενη ξεκινάμε και τα φιλικά παιχνίδια όπου θέλουμε να δούμε το αγωνιστικό προφίλ των παιδιών, να τα γνωρίσουμε καλύτερα σε συνθήκες παιχνιδιού, αλλά και να τεστάρουμε όλα αυτά που έχουμε δουλέψει στο γήπεδο και αυτά που θα βάλουμε την επόμενη εβδομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε επικεντρωθεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών και σιγά – σιγά βάζουμε και μπασκετικά κομμάτια σύμφωνα με τη φιλοσοφία που έχουμε. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο ίδιο πλάνο αλλά σιγά – σιγά το περισσότερο βάρος θα περάσει στο αγωνιστικό κομμάτι για να μπορέσουμε να φορμάρουμε την ομάδα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων μας.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παιδιών και ειδικά τώρα που έχουν μπει οι διπλές προπονήσεις και η κούραση είναι μεγάλη, βλέπουμε πως η όρεξη και η διάθεση για δουλειά παραμένει στα ίδια επίπεδα».