Διαμαντόπουλος: “Παίζω μπάσκετ για να το ευχαριστιέμαι”

Εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί με τον ΑΟΚ Χανιά στη Γ’ Εθνική.

Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (26/8) το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο “Σαμαριά”, ο Αθλητικός Όμιλος Καλαθοσφαίρισης Χανιά παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, τον Γιώργο Διαμαντόπουλο και τον Θωμά Αράπη. 

Αμφότεροι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι θα αγωνιστούν με τον ΑΟΚ Χανιά στη Γ’ Εθνική, γεγονός που αποτελεί για αμφότερους, μεγάλο κίνητρο.

Πιο αναλυτικά:

Γιώργος Διαμαντόπουλος:

“Στην ηλικία που είμαι παίζω μπάσκετ για να το ευχαριστιέμαι. Δεν είναι τα χρήματα αλλά ψάχνω κίνητρα για να παίζω. Αυτό που με τράβηξε είναι οι στόχοι της ομάδας, μιλώντας με τον Γιάννη Σκαραντωνάκη και τον κόουτς. Η επαρχία με τραβάει και με ενδιαφέρει πολύ. Θέλω να ευχαριστηθώ το μπάσκετ και για αυτό ήρθα στον ΑΟΚ και στα Χανιά. Σίγουρα οι Εθνικές κατηγορίες είναι δύσκολες και θέλει προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για το μπάσκετ στα Χανιά:

“Γίνεται μια προσπάθεια, υπάρχει θέληση, όλοι αποκτούν κίνητρα. Η παρουσία όλων μας θα δώσει ώθηση ώστε να τραβήξει νέα παιδιά”.

Θωμάς Αράπης: 

“Να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους για την υποδοχή. Είναι νέα πρόκληση για μένα και ελπίζω να ανταποκριθώ. Μιλώντας με τον κύριο Ροδά με έπεισε για να έρθω. Αποτελεί πρόκληση για μένα που θα παίξω για πρώτη φορά στην καριέρα μου συμπαίκτης με τον Γιώργο Διαμαντόπουλο. Έναν σπουδαίο αθλητή. Έχω ακούσει επίσης καλά λόγια και για τα άλλα παιδιά που αποτελούν την ομάδα. Αν είμαστε μια οικογένεια θα τα πάμε καλά”.