Στόχος η γρήγορη παραμονή

Για τον ΑΟΚ Χανιά που θα μετέχει στο φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής.

Την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή θέτει σαν στόχο ο ΑΟΚ Χανιά, όπως τονίστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας στις δηλώσεις που έγιναν στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (21/8) στο κλειστό Κλαδισσού.

Δείτε δηλώσεις του προέδρου του ΑΟΚ Χανιά Μιχάλη Ξυλάκη, του Γενικού Αρχηγού Γιάννη Σκαραντωνάκη και του προπονητή Δημήτρη Ροδά από το βίντεο της ΝΕΑΣ Τηλεόρασης.

Σε δηλώσεις τους οι παίκτες της ομάδας τόνισαν τα εξής:

Μιχάλης Μπαγάκης: «Μείναμε έξω από το μπάσκετ για ένα χρόνο, άρα θέλουμε διπλή δουλειά. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας. “Συνταγή της παραμονής μας στην κατηγορία θα είναι να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα μέσα στην ομάδα».

Μιχάλης Σαράντης: «Στόχος η γρήγορη παραμονή. Κρατήσαμε τον κορμό, ενώ αυτοί που δεν έπαιξαν πέρυσι θεωρούνται μεταγραφές. Θα βοηθήσουν όλοι ώστε να πετύχουν τη γρήγορη παραμονή. Φέτος χρειάζεται περισσότερη δουλειά από όλους».

Γιώργος Αλεξίου: «Κάθε χρόνο τα δίνεις όλα για να πάρεις το αποτέλεσμα. Με τον Κύδωνα χάσαμε την παραμονή στο τέλος, αλλά το έχουμε ξεχάσει. Φέτος ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με στόχο τη γρήγορη παραμονή, χωρίς να σκεφτόμαστε τι συνέβη στην πορεία μας στη Γ’ Εθνική με τον Κύδωνα».

Πηγή: athlitiko.gr