Με νέο… λουκ το Ρέθυμνο Cretan Kings

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε ο Σακίλ Γκούντγουιν, ο οποίος αναμένεται στο Ρέθυμνο τις επόμενες ημέρες.

Την σκληρή δουλειά ξεκίνησαν από την Δευτέρα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Ρέθυμνο Cretan Kings, με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική σεζόν στα «σαλόνια» της Stoiximan.gr Basket League 2017/18.

Οι καινούριοι αθλητές μας Χιου Ρόμπερτσον, Κάρλος Μέντλοκ, Στέφαν Μούντι, Τράβις Ντάνιελς, Άγγελος Δραγάτης και Τρειβόν Ράιτ συνάντησαν τους «παλιούς» Χάρη Γιαννόπουλο, Ανδρέα Χριστοδούλου, Θωμά Κώττα, Ηλία Θεοδωρίδη, Γιάννη Παναρετάκη, Γρηγόρη Λαγουδάκη και Δημήτρη Τζαγκαράκη, ενώ για πρώτη φορά συμμετέχει στην προετοιμασία ο νεαρός Ρεθυμνιώτης καλαθοσφαιριστής Νίκος Ζαμπετάκης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του Ρέθυμνο BC.

Υπεύθυνοι των προπονήσεων είναι οι προπονητές Σταύρος Μυκονιάτης και Δημήτρης Μητρόπουλος, καθώς ο προπονητής μας Νίκος Βετούλας θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία τις επόμενες μέρες. Την εκγύμναση των αθλητών έχει αναλάβει ο γυμναστής Χρήστος Μαραυγάκης, ενώ δίπλα στους αθλητές μας θα βρίσκονται καθημερινά ο φυσικοθεραπευτής Μάρκος Τζωρτζινάκης και ο φροντιστής Γιάννης Σταυριδάκης.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε ο Σακίλ Γκούντγουιν, ο οποίος αναμένεται στο Ρέθυμνο τις επόμενες ημέρες, ενώ ο Τρειβόν Ράιτ δεν συμμετείχε καθώς αφίχθη πριν από λίγες ώρες.

Το «παρών» στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» έδωσε επίσης ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings Κωστής Ζομπανάκης, ο Πρόεδρος Ηρακλής Μανουκαράκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος Μανόλης Γιαννούλης, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανόλης Κεφαλογιάννης, τα μέλη του Δ.Σ. Γιάννης Καλαϊτζάκης και Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου, ο Τεχνικός Διευθυντής και αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Γιώργος Κούμουλος, ο γιατρός Αντώνης Παπουτσιδάκης, η «φωνή» της ομάδας μας Στέλιος Σαμψών, ο Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Βαλάντης Χόμπης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Φωτεινή Παπαδοπετράκη και αρκετοί φίλοι, οι οποίοι γνωρίστηκαν με τους νέους παίκτες μας, τους καλωσόρισαν στην οικογένεια του Ρέθυμνο Cretan Kings και τους ευχήθηκαν καλή χρονιά.