Ανυπόμονος δήλωσε ο Ντένμον

Να ξεκινήσει την δουλειά στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο Μάρκους Ντένμον έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην Ελλάδα και δήλωσε ανυπόμονος να ξεκινήσει την δουλειά στον Παναθηναϊκό Superfoods.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, το coaching staff και τους οπαδούς. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια τεράστια ευκαιρία να έρθω σε αυτήν την ομάδα και να παίξω γι’ αυτούς τους υπέροχους οπαδούς, για έναν εξαιρετικό προπονητή και φυσικά για τους συμπαίκτες μου», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ιστορία και έχει παθιασμένους οπαδούς οι οποίοι δίνουν την ενέργειά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Όσον αφορά τους στόχους του, τόνισε:

«Ακόμα είναι νωρίς για το οτιδήποτε. Θέλω να δουλέψω σκληρά να βρω τον ρόλο μου και το πιο σημαντικό απ’ όλα να κερδίζουμε παιχνίδια».

Τέλος, για την προοπτική συμμετοχής στο Final Four της Euroleague με το «τριφύλλι» δήλωσε:

«Είμαι πανέτοιμος για την πρόκληση του Final 4 της EuroLeague. Είμαι δουλευταράς και θα κάνω τα πάντα για να αποδώσω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Και αυτό είναι που θα κάνω».