Ρόμπερτς: “Είμαι ενθουσιασμένος”

Το καλοκαιρινό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε πανέτοιμος να πιάσει δουλειά και να κατακτήσει τίτλους με τους “ερυθρόλευκους”.

Eυδιάθετος, ανυπόμονος και φορώντας ένα t-shirt που ανέγραφε στο μπροστινό μέρος Piraeus Legends (οι θρύλοι του Πειραιά), κατέφτασε νωρίς το πρωί στην Αθήνα ο Μπράιαν Ρόμπερτς!

Το μεγάλο καλοκαιρινό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε πανέτοιμος να πιάσει δουλειά και να κατακτήσει τίτλους με τους “ερυθρόλευκους”.

Αποκάλυψε επίσης και τη συμβουλή που του έδωσε ο Κάιλ Χάινς αναφορικά με τον… Παναθηναϊκό.

Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω την φήμη και το όνομα που έχει ο Ολυμπιακός, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Είμαι ενθουσιασμένος, η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να αρχίσουμε είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, που πρόσθεσε αναφορικά με τον Βασίλη Σπανούλη:

Όταν ήμουν εδώ την πρώτη φορά, το όνομά του ήταν ακόμα μεγάλο και ακόμα κάνει τα… δικά του. Ανυπομονώ να γίνω συμπαίκτης του, ξέρω πόσο ανταγωνιστικός είναι“.

Πριν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό, ο Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε να μην συμβουλευτεί έναν πρώην συμπαίκτη του, τον Κάιλ Χάινς:

Τον πήρα τηλέφωνο και τον ρώτησα τι σκέφτεται και μου είπε: «Θα το αγαπήσεις. Παίξε σκληρά, με πάθος και όλοι θα σε αγαπήσουν. Επίσης, νίκησε τον Παναθηναϊκό»” τόνισε ο νεοφερμένος άσος των “ερυθρόλευκων”.

Ρόλο στην απόφασή του έπαιξε βέβαια και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που έχει ο Ολυμπιακός στην Turkish Airlines EuroLeague.

Κάτι που γνωρίζει καλά ο Ρόμπερτς… “Ακόμα παρακολουθώ την Euroleague, ακόμα κι αν δεν έπαιξα τα τελευταία χρόνια. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ήταν στον τελικό δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, νομίζω, με έκανε να θέλω να έρθω εδώ ακόμα περισσότερο και να να φέρω τίτλους“.

Τέλος, ο Ρόμπερτς αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Ολυμπιακού, λέγοντας ότι “το να παίζεις μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό και να είσαι μέρος τους αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα… Πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν και να παίξουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας“.