Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στάθηκε στην σκληρή δουλειά

Τόνισε οτι ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο υπογράμμισε πως με σκληρή δουλειά, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο διεθνής παίκτης δενα παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική Ελλάδος τονίζοντας πως αυτό που έχει σημασία για την «επίσημη αγαπημένη» τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι αν βρει την αγωνιστική της ταυτότητα.

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη».

Αναλυτικά δήλωσε:

Για την Εθνική ομάδα:

«Είμαστε μια νέα ομάδα και δουλεύουμε καθημερινά για βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε ταυτότητα ως ομάδα. Κάθε ομάδα μπορεί τα πάντα και έτσι και η Εθνική μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο… Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στα φιλικά. Να βρούμε όπως είπα την ταυτότητα μας και να πούμε ότι από εδώ και πέρα αυτό είναι το μπάσκετ που μας ταιριάζει και θέλουμε να παίζουμε».

Για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό:

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση, όλοι μαζί, μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της»