Ο Γιαννακόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του

Στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού και επανέλαβε πως θέλει να βρεθούν οι “πράσινοι” στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού Superfoods και επανέλαβε πως θέλει να βρεθούν οι “πράσινοι” στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” μίλησε στους “πράσινους” στο περιθώριο της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην οποία έδωσαν το “παρών” η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Οι τυχεροί των φλουριών ήταν οι Γιάννης Μπουρούσης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ινίγο Θορθάνο.

Ο Γιαννακόπουλος τόνισε κατά την ομιλία του στους παρευρισκομένους:

“Έχουμε πολύ καλό κλίμα, αν και θα ήταν καλύτερα να είχαμε κερδίσει την Παρασκευή, ωστόσο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαστε μέσα σε αυτούς και μπορούμε να τους πετύχουμε όλους και να φτάσουμε στο Final 4. Το έχετε όλοι στις καρδιές σας και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε εκεί. Εύχομαι καλή χρονιά, ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και επιτυχίες σε εσάς και τις οικογένειές σας, καλή σταδιοδρομία στα παιδιά σας και να έχουμε οικογενειακή ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ευτυχισμένο το 2017”.

Stoiximan: Περισσότεροι τρόποι συναλλαγών: Τραπεζική μεταφορά (E-banking), Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα, VIVA, Paysafe, Skrill & Neteller. Stoiximan.gr.