Κορωνιός: “Nα δώσουμε και την ψυχή μας”

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ά.Κορωνιός μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό και τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να δώσουν και την ψυχή τους.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για την ΑΕΚ, η οποία αν θέλει να ατενίζει με μεγαλύτερη… ασφάλεια το μέλλον της στην Α1 θα πρέπει να κερδίσει το Σάββατο (19/02, 17:00, ΕΤ1) τον Ηλυσιακό.

Όπως έχω πει ξανά από την ημέρα που ανέλαβα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, κάθε εβδομάδα θα δίνουμε ένα κρίσιμο αγώνα με στόχο να οριστικοποιήσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία“, ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια ανέφερε: “Αναπόφευκτα, και αυτό το Σάββατο είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε τη ψυχή μας προκειμένου να κατακτήσουμε τους δύο βαθμούς της νίκης εναντίον ενός ανταγωνιστικού αντιπάλου.

Ο Ηλυσιακός, παρ΄ ότι βρέθηκε αρχικά σε δύσκολη θέση, εν τούτοις, πάλεψε και συνεχίζει να παλεύει σε κάθε αναμέτρηση. Το έργο μας σε ένα ακόμα ματς θα είναι δύσκολο και θα χρειαστούμε όλα τα σωματικά και ψυχικά αποθέματα ώστε να φύγουμε από τα Ιλίσια με το ροζ φύλλο“.

Καλλινικίδης: “Αγώνας δίχως αύριο…”

Από την πλευρά του, ο Άκης Καλλινικίδης δήλωσε: “Αγώνας δίχως αύριο είναι το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, αλλά και οποιοδήποτε ματς θα δώσουμε από εδώ και πέρα. Πρέπει να αυξήσουμε τους ρυθμούς μας τις τελευταίες αυτές αγωνιστικές και να παρουσιάσουμε τις αγωνιστικές μας δυνατότητες“.