ΟΦΗ: Μεταγραφικά ταξίδια

Διερευνητικές μεταγράφηκες επαφές πραγματοποιούν αυτό το διάστημα ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ,Στέφανος Δέδας σε συνεργασία με τον  έφορο του τμήματος Μάνο Ξημέρη. Μάλιστα ο τελευταίος μεταβαίνει την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα, προκειμένου να έχει επαφές με μάνατζερ για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ. «Προχωρούμε το σχεδιασμό της ομάδας με βάση τους στόχους που […]

Διερευνητικές μεταγράφηκες επαφές πραγματοποιούν αυτό το διάστημα ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ,Στέφανος Δέδας σε συνεργασία με τον  έφορο του τμήματος Μάνο Ξημέρη.

Μάλιστα ο τελευταίος μεταβαίνει την προσεχή Τρίτη στην Αθήνα, προκειμένου να έχει επαφές με μάνατζερ για παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΟΦΗ. «Προχωρούμε το σχεδιασμό της ομάδας με βάση τους στόχους που έχουμε καθορίσει.

Δεν βιαζόμαστε, απλά διερευνούμε την αγορά και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον καλών αθλητών να αγωνιστούν στην ομάδα μας, γεγονός που μας τιμάει γιατί δείχνει ότι ο ΟΦΗ δημιουργεί ένα καλό όνομα στον χώρο. Υπάρχει ακόμη αρκετός χρόνος ώστε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές και να αποκτήσουμε τους αθλητές που πραγματικά θα μας βοηθήσουν στην προσπάθεια μας»επισημαίνει ο Μάνος Ξημέρης.